Special Workshop Babymassage!

Wil je iemand verrassen met een leuk en exclusief Sinterklaascadeau? Of lijkt het jou leuk om even samen met je baby te ontspannen en te genieten?

Speciaal voor de liefhebbers organiseert Sweet Wellness op donderdag 28 november van 10 tot 11.15 uur een gezellige workshop. Tijdens deze workshop leer je een aantal leuke en effectieve massagetechnieken te beheersen. Het zijn eenvoudige technieken die je thuis op ieder gewenst moment bij je baby kunt toepassen. 

En omdat Sinterklaas dan ook in het land is, wordt deze workshop een extra feestje met heerlijke Sinterklaas-lekkernijen. Voor slechts 25,- beleef en ervaar je samen met je baby een hele gezellige en ontspannen ochtend. 

 

                                   Wees er snel bij, want vol = vol! 

 

(aanmelden kan via contact)

 

Minicursus Babymassage en Baby Yoga

Op woensdag 4 en 11 december staat er weer een leuke mini groepscursus Babymassage en Baby Yoga gepland.

Wil je ook eens ervaren hoe leuk massage en yoga met je kindje is en wil je weten welke positieve effecten dit op jou én je kindje heeft?

Kom dan ook naar deze interessante minicursus. Samen met andere moeders leer je in korte tijd de vele massagetechnieken te beheersen.

 

Je bent samen met je baby van harte welkom!! 

Meld je snel aan via contact!

De cursus is van 9.30 uur tot 10.30 uur.

 

Babymassage met Kerst High Tea

Het einde van het jaar nadert en kerst staat weer bijna voor de deur. 

Voorbereidingen worden getroffen voor de leuke, maar drukke decemberdagen. 

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel decembercadeautje? Of ben je zelf wel even toe aan een gezellige en ontspannen middag?

Zet vrijdag 20 december (14.30 uur tot 16.00 uur) dan maar alvast in je agenda. Want dan wordt er in het Moeder & Kind Centrum een speciale les Babymassage gegeven. Samen met andere moeders kan je tijdens het masseren van je kindje heerlijk genieten van een Kerst High Tea!

Hoe fijn is het om de kerstdagen ontspannnen tegemoet te gaan......

En decembermaand = feestmaand. Dus voor slechts € 35,- kan je jezelf of iemand anders verwennen.   

 

Via contact kun je je aanmelden. Wees er snel bij!

Elke maand een nieuwe actie!

 

 

 

Actie van de maand November...

 

Kom je met je baby en neem je je (schoon)zus, vriendin, nicht of collega met haar baby mee, dan profiteren jullie allebei van

     

      15% korting

      op een (mini) cursus.

 

Een mooie mijlpaal voor Sweet Wellness.....

Vanaf 1 oktober 2019 maakt Sweet Wellness ook gebruik van het prachtige nieuwe Moeder & Kind Centrum aan de Bozenhoven 19D in Mijdrecht.

Reden voor leuke en aantrekkelijke kortingen.

 

 

Dit jaar kun je elke maand gebruik maken van een nieuwe kortingsactie.

Op deze site https://www.sweet-wellness.nl/acties/ en op facebook https://www.facebook.com/sweetwellness.nl word je op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen.

Zie ik jou ook binnenkort met je baby? 

 

Welkom... 10% korting

Een nieuwe locatie betekent natuurlijk ook leuke acties en kortingen!

 

De verloskundigen hebben een prachtig Moeder & Kind Centrum opgezet. Een centrum voor zwangere vrouwen en moeder & kind. Veel professionele dienstverleners bieden hun diensten aan deze doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kraamzorg, zwangerschapsyoga, kinderfysiotherapeut, bekkenfyiotherapeut, diëtiste, lactatiekundige, zwangerschapsmassage, Zwanger & Fit etc. Én natuurlijk kunnen kersverse moeders samen met hun baby heerlijk genieten van Babymassage en Baby Yoga.

Een breed scala aan mogelijkheden dus.  Alles onder één dak!  

 

Een nieuw onderkomen betekent natuurlijk ook leuke kortingen.

Loop gerust even binnen, want dan ontvang jij ook een leuke cadeaubon met 10% korting of stuur even een mailtje als je interesse hebt in deze bon. Natuurlijk kan je deze cadeaubon ook aan iemand cadeau geven. 

Deze korting geldt voor alle lessen, dus neem gerust even een kijkje op tarieven, en maak snel een afspraak!

 

Je bent welkom in het nieuwe Moeder & Kind Centrum!