Wie ben ik.

Voordat ik gestart ben met mijn praktijk 'Sweet Wellness', was ik vele jaren werkzaam in de gezondheidszorg. Na mijn HBO-V in 1995 afgerond te hebben, ben ik als verpleegkundige in diverse velden van de gezondheidszorg werkzaam geweest. Na al die jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, was ik rond 2013 toe aan een hele andere uitdaging.

 

 

Waarom ben ik begonnen met Sweet Wellness?

Gedurende enkele jaren kreeg ik steeds meer interesse in een ander werkveld. Met name kinderen tussen de 0 en 12 jaar is een doelgroep die mij altijd heeft geïnspireerd. Toen mijn zoontje is geboren, merkte ik dan ook al snel dat ik meer wil en kan betekenen voor baby's. Vooral vanwege het feit dat je als ouder je eigen kindje voortdurend probeert te begrijpen, om zodoende optimaal te kunnen inspelen op de behoefte en wensen van je baby. Omdat de behoefte en wensen van een baby met name is gericht op de intense contacten met de ouder, ben ik uiteindelijk op het idee gekomen om een eigen praktijk babymassage en baby yoga te beginnen. Op die manier kan ik jou als ouder een stukje op weg helpen, zodat ook jij je kindje (nóg beter) kunt helpen bij zijn/ haar wensen en behoeften.

Dat heeft er toe geleid dat ik in 2013 bij Babymassage Nederland de opleiding Docent Babymassage ben gaan volgen.

 

Naast mijn praktijk Sweet Wellness heb ik ook een Kindercoach praktijk www.kindness-coach.nl  Kinderen die hulp en ondersteuning nodig hebben bij scheiding en rouw help ik graag bij de verwerking van dit proces.

 

Gecertificeerd.

Doordat ik gecertificeerd ben, sta ik in het register van het landelijke RGDB (Register Gecertificeerde Docenten Babymassage) vermeld. Het RGDB heeft een actief en actueel registratiesysteem, wat betekent dat de registratie jaarlijks wordt herzien. Door dit registratiesysteem en het volgen van bijscholingen, is de kwaliteit van de massage gewaarborgd.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je baby door mij te laten masseren of zelf te leren hoe je je eigen kindje kunt masseren. 

Ik hoop je dan ook binnenkort te ontmoeten bij Sweet Wellness!                                                     

  

Marike den Braber