Genietmomenten samen met je baby!

Elke ouder (én baby) heeft hier behoefte aan. Middels een aantal lessen Babymassage en Baby Yoga kun jij al ervaren dat je op ieder moment van de dag zulke genietmomenten kunt creëren.

Babymassage wordt steeds populairder in Nederland. Tegenwoordig wordt Babymassage dan ook steeds vaker toegepast, omdat uit onderzoek is gebleken dat Babymassage niet alleen veel positieve effecten heeft op de baby, maar ook op de ouder(s).

 

Babymassage is puur en intens genieten van je kindje. Je kindje aanraken en voelen, dat zijn aspecten waar je kindje én jij als ouder veel behoefte aan hebben. Lichaamstaal is immers de enige taal die je kindje op dit moment spreekt. En wat is het dan mooi om de taal 'te spreken' die jouw kindje verstaat. Door jouw geruststellende aanrakingen wordt je kindje zich bewuster van zijn eigen lijfje, waardoor je hem o.a. kunt helpen bij het creëren van een geborgen en veilig gevoel, maar ook bij zijn ontwikkeling, bij het verlichten van pijnlijke ongemakken en bij het verwerken van prikkels.

 

Babymassage is niet moeilijk. De technieken kun je snel en gemakkelijk leren toepassen.

Voor iedere ouder (of oma/ opa, vriendin) heeft Sweet Wellness wel een geschikte les. Bij tarieven kun je zien welke mogelijkheden er zijn en welke voor jou het meest aanspreken.

In onderstaande lijst zijn een aantal mogelijkheden uitgelicht. Heb je andere wensen, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen info@sweet-wellness.nl of het contactformulier of 06-13174165.

Groepscursus van 3 bijeenkomsten.

 

Tijdens deze cursus leer je in een klein groepje alle technieken van babymassage en een aantal baby yoga oefeningen te beheersen. Ook spelmassage is onderdeel van deze cursus.

Omdat in de praktijk blijkt dat er veel behoefte is om ervaringen en tips met andere moeders uit te wisselen, zal hier tevens tijd voor gemaakt worden.

 

Voor € 120,- (incl. cursusmateriaal, koffie/ thee en een welkomstgeschenk) kun je de groepscursus volgen.

Met het slaapritme en voedingstijden van je kindje wordt rekening gehouden.

Als je zelf een groep samenstelt (maximaal 6 personen), dan zijn de kosten van deze groepscursus slechts  € 110,- 

Het is altijd leuk om bijvoorbeeld met een groepje van de zwangerschapsyoga een cursus te volgen. Tijdens de les is er genoeg gelegenheid om even met elkaar bij te kletsen en ervaringen te delen.

 

Ook op zaterdag worden er diverse cursussen gegeven. Wil je ook een (groeps- of privé)  

cursus volgen? Stuur dan een mailtje naar info@sweet-wellness.nl .

 

Minicursus.  

 

Heb je geen behoefte aan een volledige (groeps)cursus van 3 bijeenkomsten (van 5 kwartier), dan is het ook mogelijk om een minicursus te volgen.

Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 kwartier.                                                 

Tijdens deze les leer je een aantal handige en praktische massagetechnieken of Baby Yoga oefeningen toe te passen.

Heb je zin in deze minicursus? Neem dan contact op via info@sweet-wellness.nl  

 

Privéles.

 

Tijdens een privéles leer je de verschillende massagetechnieken of baby yoga oefeningen te beheersen, die speciaal op jouw baby afgestemd worden. Heb je interesse in een privécursus? Dan kun je een persoonlijke afspraak maken.

Je kunt zelf de keuze maken of je de privécursus bij jou thuis of in de praktijkruimte wilt volgen.

Klik hier om de verschillende tarieven en aanbod van privécursussen te bekijken.

 

Babymassage met oma, moeder en (klein)kind én Mini High Tea. 

 

Tijdens een les Babymassage met oma, moeder en baby mét een Mini High Tea leer je samen  een aantal praktische massagetechnieken toe te passen. Zo kan oma ook haar kleinkind lekker verwennen op de momenten dat zij op jouw baby past. Onder het genot van een Mini High Tea kunnen jullie met z'n 3-en ervaren hoe lekker ontspanning kan zijn en hoe intens je met en van elkaar kunt genieten. En dat allemaal voor maar € 49.50 

 

Nog meer cursussen....

 

Klik hier voor alle andere mogelijkheden en aanbod in lessen/ cursussen etc.

 

Kortingen.

 

Kijk voor leuke acties en kortingen bij Acties.

 

Inschrijven.

 

Interesse in een cursus of les?

Schrijf je dan nu in via info@sweet-wellness.nl of via het contactformulier.